In het nieuwe seizoen van BC De Schalm zijn er wijzigingen aangebracht in de trainingstijden op de donderdagavond. Zo trainen de junioren van 18.30 – 20.00 uur en de doorstromers/senioren vanaf 20.00 uur. De recreatieve senioren badmintonners starten om 20.30 uur. U bent van harte welkom op onze eerste trainingsavond!

 

 

Categorieën: BC de Schalm Ootmarsum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

BC de Schalm Ootmarsum

SAMENWERKING PEPERNOTENACTIE Bedrijven

    Bedankt voor de samenwerking met onze jaarlijkse Pepernotenactie van BC De Schalm Ootmarsum!

BC de Schalm Ootmarsum

Junioren Toernooi (9 november 2017)

JUNIORENTOERNOOI Donderdag 9 november 2017   Vanaf 18.30 uur begonnen we met het toernooi. De junioren van BC de Schalm Ootmarsum konden tijdens de traningsavond meedoen met een toernooi. We begonnen met enkel, daarna dubbel Lees verder…

BC de Schalm Ootmarsum

Racket actie

BADMINTON VERENIGING DE SCHALM Ootmarsum heeft nu al weer nieuwe leden mogen verwelkomen bij de club. Ook zij kregen n.a.v. de racket actie een wedstrijdracket overhandigt door Paul Grimberg namens het bestuur van BC de Lees verder…