BC de Schalm gaat ook dit jaar weer traditioneel met pepernoten op pad

 

Ondanks de grote zwarte piet discussie blijft badminton BC de schalm traditioneel in zijn doen.

Aanstaande vrijdag 16 november 2018 is er weer de grote Pepernotenactie van BC de Schalm uit Ootmarsum. Vanaf een uur of zes begint de verkoop. Grote kans dat u een lid van de badminton vereniging aan uw voordeur treft. Voor € 3,00 krijgt u een grote zak pepernoten en tevens kunt u voor dit vriendelijke bedrag ook aan de badmintonsport proeven.  Gedurende drie donderdagen mag u gratis badminton spelen in Ootmarsum. Voor de jeugdigen begint de badminton donderdagavond om 18.00 uur en voor volwassenen om 20.15 uur. Voor volwassenen is er vanaf dit tijdstip zowel training als competitie. Natuurlijk kan de sport dan ook recreatief beoefend worden.

Naast het nuttigen van deze lekkernij is het ook een ideaal moment om eens vrijblijvend aan de badmintonsport te proeven.  Zowel jong als oud weet de sporthal in Ootmarsum te vinden voor deze leuke en ook uitdagende sport.

De verkoop van pepernoten kunt u zien als een donateursactie van BC de Schalm. Het ontvangen geld zal gebruikt worden om deze leuke sport voor een ieder uit Siepelstad en omgeving laagdrempelig te houden.  Wij spreken uit ervaring als we zeggen dat ons dit redelijk goed lukt.

Ook dit jaar kijken we weer uit naar uw medewerking.

Ook al ziet u niemand voorbijkomen u bent altijd welkom bij de badminton op donderdag.

Vriendelijke groet,

Badmintonvereniging BC de Schalm